lauantai 6. kesäkuuta 2009

This is the Life




17 päivän päästä me lennetään. Suuntana länsirannikko, Amerikan sellainen. Viidettä kesää lähdetään sinne päin viettämään, tällä kertaa kolmeksi viikoksi. Koska matkamme ovat olleet kovin ikimuistoisia, päätimme tällä kertaa ikuistaa sen muutenkin kuin vain tuhansiin kuviin. Perustimme blogin matkan ympärille, mutta itsemme tuntien, tämä blogi tulee käsittelemään muitakin lempiaiheitamme, esim. animaatioelokuvia, shoppausta, ruokaa, musiikkia, Entouragea, Will Ferrelliä ja Owen Wilsonia.

Ketkä me? Olemme identtiset kaksostytöt, jotka perheen ja ystävien mielestä viettävät usein liikaa aikaa yhdessä. Tästäkin joku heistä varmaan murahtaa, kun blogi perustettiin tiiminä... Kaksistaan päädyttiin kuitenkin tätä kirjoittamaan, koska yhdessä vietetään paljon aikaa ja kiinnostuksen kohteet ovat joka tapauksessa aika lailla samat.

Tässä vaiheessa kylmät kesäterveiset Hangosta, jossa mietimme viettääkö koko ilta pitäen seuraa sokealle serkkukoiralle vai lähteäkö makasiineille menoa katsastamaan - onhan nyt sentään kesä!

5 kommenttia:

  1. Jei! Tätä onkin odotettu :o) Ja että vielä suomen kielellä, hetken aikaa jo jännitin teidän kielivalintaa. Tervetuloa blogimaailmaan, koukuttaa...

    VastaaPoista
  2. Suomen kielellä, totta kai! Kiitos ensimmäisestä kommentista, se teki meidät iloiseksi!

    VastaaPoista
  3. Tämä on ihan erinomaista - tietää missä tytöt menee. Ja matkalla voi vähän harjoitella aikuistumista:) Ja kysyä vaikka matkakumppaneilta, mitä se voisi tarkoittaa.

    VastaaPoista
  4. kiitos neuvoista Mama, laitetaan korvan taakse ;)

    VastaaPoista